Jobba hos oss

Danmat växer och vi söker nu en konsult för anställning!

 

Har du flerårig och bred kompetens inom gas- och miljöteknik, med inriktning biogas? Har du arbetat med försäljning och projektledning? Tycker du det är stimulerande och viktigt att samarbeta och dela med dig av dina erfarenheter? Då kanske du är den person vi nu söker!

I din roll kommer du att arbeta konsultativt i huvudsak inom biogasrelaterade projekt som till exempel:

  • Tillståndsansökningar för hantering av brandfarlig vara.
  • Framtagande av riskutredningar och explosionsskyddsdokument.
  • Besiktning av nya och befintliga anläggningar.
  • Föreläsningar och utbildning – exempelvis kurser i gassäkerhet och att utbilda föreståndare för brandfarlig gas.
  • Projektledning.
  • Utveckling av vissa delar i företaget, exempelvis mot EU:s klimatmål ”Fit for 55”, vätgas och eventuellt andra nya områden.
  • Läcksökning och täthetskontroller, metanmätning på deponier.
  • Kontakter med myndigheter och företag.

Våra kunder – i huvudsak inom den kommunala och statliga sektorn – finns över hela landet. Din tyngdpunkt kommer att vara södra Sverige men uppdrag kan förekomma även i andra delar av landet. Våra kontor finns i Dalby utanför Lund samt i Örebro. Vi erbjuder enbart distansarbete och du utgår från bostaden vid resor.

 

Vem är du?

Du har teknisk utbildning på högskolenivå och några års arbetslivserfarenhet inom miljö, biogassektorn eller riskhantering, gärna som konsult. Det är meriterande om du har erfarenhet inom gas-/biogasbranschen och att du arbetat med försäljning och/eller projektledning.
Som person är du drivande, resultatinriktad och ansvarstagande. Du har ett genuint kundfokus och ett gott affärsmässigt förhållningssätt. Samtidigt som du är flexibel är du strukturerad med sinne för analys, detaljer och uppföljning.
Vidare har du lätt för att skapa kontakter och bygga upp förtroende hos kunder, leverantörer och medarbetare. Du är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt har god datorvana.
Körkort för personbil är ett krav.

Gemensamt för oss i Danmat är att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vi tar stort ansvar för vårt arbete och gillar att samarbeta och stötta varandra. Som ny i vårt team får du möjlighet att bidra med idéer som kan utveckla verksamheten framåt.

Vill du veta mer tveka inte att kontakta oss på info@danmat.se.

 

Välkommen med din ansökan!